info:
Home / Vacatures

Vacatures

 Secretaris cliëntenraad

Ter vervanging van de huidige Secretaris cliëntenraad zoeken wij per 1 januari 2018 een Secretaris voor de cliëntenraad.
Dit betreft een vrijwilligers functie zonder vergoeding waarbij een verbintenis met de stichting noodzakelijk is.
Of u bent deelnemer bij Stichting ijgenwys en anders of u bent een familielid van een deelnemer bij Stichting ijgenwys en anders.

Vrijwilligers
Bijzonder door gewoon mee te doen.

Vrijwilligers zijn met hun inzet, aandacht en enthousiasme een waardevolle en onmisbare hulp bij de dagbesteding en voor het sociale netwerk van mensen met een beperking. Zij zijn bij Stichting ijgenwys en anders niet meer weg te denken.  Voor actuele vacatures klik hier 

Secretaris Raad van Advies

Stichting ijgenwys en anders is een kleinschalige zorginstelling die dagbesteding bied aan mensen met een beperking. De stichting wil zo kleinschalig mogelijk werken. De Raad van Advies bestaat bij voorkeur uit drie vrijwilligers met hart voor de zorg. Deze mensen ontvangen geen vrijwilligers vergoeding en of vakantiegeld. Alleen gemaakte kosten worden vergoed. Een vrijwilligers functie waardoor meerdere beroepskrachten mensen met een beperking kunnen begeleiden bij hun activiteiten. Stichting ijgenwys en anders zoekt wegens het stoppen van de huidige secretaris een gedreven secretaris die meehelpt om de nodige voorzieningen te treffen voor de beroepskrachten. Het meehelpen het kwaliteitssysteem op orde te houden hoort daarbij. De inzet zal een 50 uur per jaar zijn en de aanwezigheid bij open dagen en interne trainingen.

wij werken volgens de cao gehandicapten zorg

Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag ( VOG ) is verplicht voor alle functie’s en vrijwilligers.